JWA Beheer en LaRock Werkt: een succesvolle samenwerking

De samenwerking met JWA Beheer is een groot succes: maar liefst zes kandidaten gingen hier via ons aan de slag. Als arbeidsbemiddelingsbureau zijn we hier natuurlijk ontzettend blij mee. Omdat we ook heel benieuwd zijn hoe Rianne Hogenboom, eigenaresse van JWA Beheer, onze service ervaart, gingen we met haar in gesprek.

Ontzorgen

“Wij hebben ervoor gekozen om LaRock Werkt in te schakelen omdat we zelf onvoldoende tijd hebben om nieuwe collega’s te werven. Want daar gaat veel tijd in zitten. Dat begint al bij het zorgvuldig filteren: wie nodig je uit en wie niet. Het uitbesteden van het werven en het hele traject dat volgt is voor ons heel prettig. Door de diensten van LaRock Werkt worden we volledig ontzorgt. Het scheelt ons ontzettend veel tijd en omdat LaRock Werkt ons bedrijf inmiddels zo goed kent, weten ze precies welke kandidaten écht bij ons passen. Hieraan hechten wij enorm veel waarde.

“Het uitbesteden van het werven en het hele traject dat volgt is voor ons heel prettig.”

Van vraag tot plaatsingen

De eerste vacature die wij bij LaRock Werkt hebben uitgezet, was die van assistent relatiebeheerder met doorgroeimogelijkheden tot relatiebeheerder. Die werd succesvol vervuld. Inmiddels zijn er maar liefst zes kandidaten via LaRock Werkt aan de slag gegaan!

Op zoek naar de juiste kandidaat

De werkwijze van LaRock Werkt vinden wij erg prettig. Wanneer wij met LaRock Werkt samenwerken , hebben wij altijd contact met Marleen. Zij is enorm gedreven, altijd bereikbaar, oprecht geïnteresseerd in ons bedrijf en denkt waar nodig altijd mee!

Wanneer wij een functie voorleggen, worden alle registers opengetrokken om een geschikte kandidaat te vinden die écht bij ons past. De functie van assistent relatiebeheerder en relatiebeheerder zijn erg veelzijdig, daarom is het werven van kandidaten voor deze functies best uitdagend. Maar de collega’s die via LaRock Werkt bij ons aan de slag gaan, zijn stuk voor stuk enthousiast en ontwikkelen zich snel. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

“Wanneer wij een functie voorleggen, worden alle registers opengetrokken om een geschikte kandidaat te vinden die écht bij ons past.”

Jij en JWA Beheer ook een match?

JWA Beheer is nog steeds groeiende en daarom op zoek naar nieuwe collega’s. Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als assistent relatiebeheerder of relatiebeheerder? Deze functies kennen geen specifieke vooropleiding maar zijn vooral een mix van administratieve-, financiële- en communicatieve taken. Lijkt het jou een mooie uitdaging?  Solliciteer dan via LaRock Werkt als assistent relatiebeheerder of relatiebeheerder. Wanneer je bij JWA Beheer aan de slag gaat als assistent relatiebeheerder kan je een interne opleiding verwachten. Deze opleiding helpt jou om te groeien in deze functie en daar voorbij!”

Deel dit bericht met je netwerk

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief