ONZE VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder lees je onze antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of krijg je geen goed antwoord op je vraag neem dan contact met ons op.

Bij Werving & Selectie hanteren we een marktconforme bemiddelingsfee die gebaseerd is op het fulltime jaarsalaris van de kandidaat. 
Wij brengen pas een bemiddelingsfee in rekening als een door LaRock Werkt aangedragen kandidaat daadwerkelijk van start gaat. Hebben wij geen geschikte kandidaat kunnen vinden? Dan brengen wij niets in rekening.

Bij Uitzenden hanteren we een uurtarief die gebaseerd is op het uurloon van de medewerker. Jij als werkgever bepaalt het uurloon. 
Bij Uitzenden betaal je alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. 

Nee, wij hanteren een all-in-tarief. Dus naast het afgesproken tarief zijn er geen verassingen.

Bij Werving & Selectie factureren we de bemiddelingsfee in twee termijnen. De eerste termijn van 50% factureren we op de eerste werkdag van je nieuwe werknemer. De 2e termijn facturen we pas als je nieuwe werknemer door de proeftijd is gekomen. 

Het is ontzettend jammer maar het kan altijd gebeuren: een kandidaat of jijzelf besluit de samenwerking na de proeftijd niet door te zetten. Op dat moment komt bij Werving & Selectie de tweede factuur (50% van de totale prijs) te vervallen. Je betaalt in dat geval dus alleen de eerste 50%. Uiteraard gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. 

Bij Werving & Selectie treedt een werknemer direct bij jullie in dienst. Wanneer je kiest voor Uitzenden loopt het contract eerst via onze backofficepartner GoodWeek. Je loopt op deze manier als werkgever minder risico en de salarisadministratie wordt geregeld. Na 1300 uur kan je de medewerker zelf een aanbieding doen.

Het liefst natuurlijk zo snel mogelijk want jullie staan te trappelen om een nieuwe collega te ontvangen. Maar snel is niet altijd beter. Dus we nemen de tijd om kandidaten te zoeken waarvan we denken dat ze echt een match zijn met jouw organisatie. Kwaliteit boven snelheid.

Er zijn verschillende voordelen als LaRock Werkt het werven van personeel voor jouw organisatie uit handen neemt:

  • Je hebt hulp nodig bij het vinden van de juiste profielen voor complexe functies;
  • Je hebt gewoonweg niet de tijd voor het werven van nieuwe personeel;
  • Je bezit niet de juiste tools om in contact te komen met kandidaten.