REVIEWS

Wij verbinden talent met werkgevers en doen dat elke dag met veel energie en passie.
Hieronder lees je hoe onze opdrachtgevers onze dienstverlening ervaren.

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden

"

"Vanaf de eerste kennismaking is de samenwerking zeer prettig en duidelijk. LaRock Werkt verdiept zich goed in de klant en weet vaak al snel kandidaten aan te bieden die niet alleen goed in het profiel passen, maar ook qua persoonlijkheid een goede match zijn. LaRock Werkt voelt voor ons niet als een standaard uitzendbureau, maar als verlengstuk van onze organisatie op het gebied van werving en selectie. Inmiddels hebben wij dan ook samen met LaRock Werkt meerdere mensen aan een mooie baan binnen ons bedrijf geholpen. En met de verwachte groei de komende jaren, zullen er vast nog vele volgen!”
Ruiten Foodpack
Roelofarendsveen

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden

"

"Aan LaRock Werkt kunnen wij onze vacatures toevertrouwen. Ze willen eerst de bedrijfscultuur leren kennen, zodat ze de passende kandidaten kunnen aandragen. De opdracht wordt enthousiast en adequaat opgepakt, ze denken met ons mee en communiceren helder. LaRock Werkt heeft zich bewezen als een betrouwbare partner om gezamenlijk onze uitdagingen in de arbeidsmarkt aan te gaan."
loonbedrijf roodenburg
Weteringbrug

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden

"

"Na wisselende ervaringen met andere arbeidsbureaus liep Didi bij Ploeg kozijnen binnen om LaRock Werkt te introduceren en dat voelde direct goed. Vanaf de eerste kennismaking ontstond er een prima samenwerking. Korte lijnen en persoonlijk contact zorgen voor een goede klik. Ondanks de korte periode van samenwerken, zijn er al 2 personen bij ons werkzaam. We gaan er vanuit dat er nog meer gaan volgen in de toekomst."
Ploeg kozijnen
Nieuw-Vennep

STEENGOEDE KANDIDATEN

Wij zorgen voor steengoede kandidaten en onderscheiden ons door een persoonlijke en transparante werkwijze. 

LaRock Werkt brengt werkzoekenden en werkgevers uit verschillende branches bij elkaar. Wij bemiddelen in vacatures in onder meer de focusgebieden Techniek, Sales, HR, Financieël, Administratief, Accountancy en Logisitiek.