OVER LAROCK WERKT

LaRock Werkt is een arbeidsbemiddelinsbureau voor vaste en tijdelijke functies. Wij richten ons op kandidaten met MBO-, HBO-, en WO niveau. Het is onze passie om bedrijven en kandidaten met elkaar te verbinden. Sinds onze oprichting in 2017 hebben wij al veel bedrijven en kandidaten met elkaar kunnen verbonden. Samenwerken met LaRock Werkt betekent dat u samenwerkt met een bedrijf wat service heel hoog heeft staan.

Met onze mensenkennis en winnaarsmentaliteit zal LaRock Werkt er alles aan doen om zo snel mogelijk
de juiste kandidaat te vinden voor een openstaande vacature of zo snel mogelijk de juiste baan te vinden
voor onze werkzoekenden. De kracht zit ‘m in de duidelijke communicatie en onze positieve workflow. 

ONZE KRACHT

Volgens ons zit onze kracht in duidelijke communicatie en onze positieve en betrokken instelling.


Wat onze opdrachtgevers van ons vinden

"

"Vanaf de eerste kennismaking is de samenwerking zeer prettig en duidelijk. LaRock Werkt verdiept zich goed in de klant en weet vaak al snel kandidaten aan te bieden die niet alleen goed in het profiel passen, maar ook qua persoonlijkheid een goede match zijn. LaRock Werkt voelt voor ons niet als een standaard uitzendbureau, maar als verlengstuk van onze organisatie op het gebied van werving en selectie. Inmiddels hebben wij dan ook samen met LaRock Werkt meerdere mensen aan een mooie baan binnen ons bedrijf geholpen. En met de verwachte groei de komende jaren, zullen er vast nog vele volgen!”
Ruiten Foodpack
Roelofarendsveen

"

"Aan LaRock Werkt kunnen wij onze vacatures toevertrouwen. Ze willen eerst de bedrijfscultuur leren kennen, zodat ze de passende kandidaten kunnen aandragen. De opdracht wordt enthousiast en adequaat opgepakt, ze denken met ons mee en communiceren helder. LaRock Werkt heeft zich bewezen als een betrouwbare partner om gezamenlijk onze uitdagingen in de arbeidsmarkt aan te gaan."
loonbedrijf roodenburg
Weteringbrug

"

"Na wisselende ervaringen met andere arbeidsbureaus liep Didi bij Ploeg Kozijnen binnen om LaRock Werkt te introduceren en dat voelde direct goed. Vanaf de eerste kennismaking ontstond er een prima samenwerking. Korte lijnen en persoonlijk contact zorgen voor een goede klik. Ondanks de korte periode van samenwerken, zijn er al 2 personen bij ons werkzaam. We gaan er vanuit dat er nog meer gaan volgen in de toekomst."
Ploeg kozijnen
Nieuw-Vennep

SCHRIJF JE IN

Vind je geen vacature die bij je past? Schrijf je bij ons in en wij nemen contact met je op!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken.