WIJ ZIJN LAROCK WERKT

Elke dag steken we bij LaRock Werkt veel aandacht en energie in het vinden van de juiste kandidaten voor opdrachtgevers. Het is onze passie om organisaties en kandidaten met elkaar te verbinden. LaRock Werkt is gespecialiseerd in werving & selectie van vast personeel. Wij werven kandidaten op mbo-, hbo-, en wo-werk- en denkniveau voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Van financieel tot techniek en van sales tot logistiek.

Bij LaRock Werkt bouwen we graag aan relaties voor de lange termijn. Zowel in onze samenwerking met organisaties en kandidaten als in de verbinding tussen werkgever en werknemer. Daarbij vinden we het belangrijk om de mensen en organisaties waarmee we werken écht te leren kennen. Zodat we weten wie ze zijn, waar ze goed in zijn en wat ze belangrijk vinden. Door onze betrokkenheid, transparante wijze van communiceren en de kennis en expertise die wij bezitten, kunnen we onze klanten en kandidaten het resultaat bieden waar wij naar streven.

Onze klanten

"

"LaRock Werkt verdiept zich goed in de klant en weet vaak al snel kandidaten aan te bieden die niet alleen goed in het profiel passen, maar ook qua persoonlijkheid een goede match zijn. LaRock Werkt voelt voor ons als verlengstuk van onze organisatie op het gebied van werving en selectie."
Ruiten Foodpack
Roelofarendsveen

Onze klanten

"

"LaRock Werkt weet goed in te schatten wie er goed bij onze organisatie past en stellen kandidaten vol enthousiasme voor. Ze houden gedurende het traject continue contact met de kandidaat en ons als potentieel werkgever. Tijdens de eerste kennismaking hebben ze ons bedrijf bezocht en de sfeer geproefd om zich zo goed mogelijk in te kunnen leven en dit over te brengen naar hun kandidaten. Een plezierige en professionele organisatie."
BEGE aandrijftechniek
Sassenheim

ONZE KLANTEN

"

"Aan LaRock Werkt kunnen wij onze vacatures toevertrouwen. Ze willen eerst de bedrijfscultuur leren kennen, zodat ze de passende kandidaten kunnen aandragen. De opdracht wordt enthousiast en adequaat opgepakt, ze denken met ons mee en communiceren helder. LaRock Werkt heeft zich bewezen als een betrouwbare partner om gezamenlijk onze uitdagingen in de arbeidsmarkt aan te gaan."
loonbedrijf roodenburg
Weteringbrug

ONZE KLANTEN

"

"Na wisselende ervaringen met andere arbeidsbureaus liep Didi bij Ploeg Kozijnen binnen om LaRock Werkt te introduceren en dat voelde direct goed. Vanaf de eerste kennismaking ontstond er een prima samenwerking. Korte lijnen en persoonlijk contact zorgen voor een goede klik. Ondanks de korte periode van samenwerken, zijn er al 2 personen bij ons werkzaam. We gaan er vanuit dat er nog meer gaan volgen in de toekomst."
Ploeg kozijnen
Nieuw-Vennep

EN WIE BEN JIJ?

We hopen dat je na het lezen van deze pagina een goed beeld van ons hebt gekregen.
Spreekt ons verhaal jou aan? En wil je graag bij ons een vacature uitzetten?
Of ben je op zoek naar een nieuwe baan en kan je wel wat hulp gebruiken?
Dan is LaRock Werkt jouw arbeidsbemiddelingsbureau!