OVER LAROCK WERKT

LaRock Werkt is een arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies. Wij richten ons op kandidaten met MBO-, HBO-, en WO-werk- en denkniveau. Het is onze passie om bedrijven en kandidaten met elkaar te verbinden. Sinds onze oprichting in 2017 hebben wij al veel bedrijven en kandidaten met elkaar kunnen verbinden. Samenwerken met LaRock Werkt betekent dat u samenwerkt met een bedrijf wat service heel hoog heeft staan.

Met onze mensenkennis en winnaarsmentaliteit zal LaRock Werkt er alles aan doen om zo snel mogelijk de juiste kandidaat te vinden voor een openstaande vacature of zo snel mogelijk de juiste baan te vinden voor onze werkzoekenden. 

Wij richten ons met name op bemiddeling in vaste functies. Dit doen wij door het gehele werving- en selectieproces van u uit handen nemen.
Onze kracht? We communiceren duidelijk, schakelen snel en zijn doortastend met een positieve instelling.

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden

"

"LaRock Werkt verdiept zich goed in de klant en weet vaak al snel kandidaten aan te bieden die niet alleen goed in het profiel passen, maar ook qua persoonlijkheid een goede match zijn. LaRock Werkt voelt voor ons als verlengstuk van onze organisatie op het gebied van werving en selectie."
Ruiten Foodpack
Roelofarendsveen

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden

"

"LaRock Werkt weet goed in te schatten wie er goed bij onze organisatie past en stellen kandidaten vol enthousiasme voor. Ze houden gedurende het traject continue contact met de kandidaat en ons als potentieel werkgever. Tijdens de eerste kennismaking hebben ze ons bedrijf bezocht en de sfeer geproefd om zich zo goed mogelijk in te kunnen leven en dit over te brengen naar hun kandidaten. Een plezierige en professionele organisatie."
BEGE aandrijftechniek
Sassenheim

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden

"

"Aan LaRock Werkt kunnen wij onze vacatures toevertrouwen. Ze willen eerst de bedrijfscultuur leren kennen, zodat ze de passende kandidaten kunnen aandragen. De opdracht wordt enthousiast en adequaat opgepakt, ze denken met ons mee en communiceren helder. LaRock Werkt heeft zich bewezen als een betrouwbare partner om gezamenlijk onze uitdagingen in de arbeidsmarkt aan te gaan."
loonbedrijf roodenburg
Weteringbrug

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden

"

"Na wisselende ervaringen met andere arbeidsbureaus liep Didi bij Ploeg Kozijnen binnen om LaRock Werkt te introduceren en dat voelde direct goed. Vanaf de eerste kennismaking ontstond er een prima samenwerking. Korte lijnen en persoonlijk contact zorgen voor een goede klik. Ondanks de korte periode van samenwerken, zijn er al 2 personen bij ons werkzaam. We gaan er vanuit dat er nog meer gaan volgen in de toekomst."
Ploeg kozijnen
Nieuw-Vennep

SCHRIJF JE IN

Vind je geen vacature die bij je past? Schrijf je bij ons in en wij nemen contact met je op!