Ons team

Didi

Arbeidsbemiddelaar | Eigenaar

Didi, oprichter van LaRock Werkt, is iemand die als ze haar tanden ergens inzet niet meer loslaat. Met veel passie en vol energie is het haar voornaamste doel om opdrachtgevers en kandidaten met elkaar te matchen die niet alleen goed in het gevraagde profiel passen, maar ook qua persoonlijkheid een goede match zijn. 

 

‘Te energiek om stil te zitten’

Marleen

Arbeidsbemiddelaar

Marleen is een sociale, klantgerichte doorzetter met een commerciële achtergrond. Marleen is enthousiast en houdt er altijd graag de vaart in.

Blije gezichten bij een geslaagde bemiddeling tussen opdrachtgever en kandidaat, dat zijn de successen die Marleen een kick geven!

‘Enthousiast en klantgericht’
WhatsApp Image 2020-01-15 at 08.47.28

Rianne

Arbeidsbemiddelaar

Rianne bijt zich graag vast in nieuwe uitdagingen en is een gedreven en enthousiaste teamplayer. Om een waardevolle band op te bouwen met opdrachtgevers en kandidaten is persoonlijk contact voor Rianne erg belangrijk. 

“Het leukste aan mij werk? Kandidaten blij maken met een nieuwe baan; dat is het leukste wat er is!”. 

‘Persoonlijk contact’

Word jij onze nieuwe collega?

Arbeidsbemiddelaar / Intercedent

Kun jij veel ballen tegelijk in de lucht houden? En ben je commercieel en mensgericht?

Jouw ideale combinatie van enthousiasme, leergierigheid, doorzettingsvermogen en lef zorgen ervoor dat je succesvol bent in deze functie. Ook kan je goed zelfstandig werken, zie je werk liggen en beschik je over een flinke dosis humor.

Bekijk hier onze vacature!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken.