ONZE VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder lees je onze antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of krijg je geen goed antwoord op je vraag neem dan contact met ons op.

Leuk dat we je mogen helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe baan! We gaan er alles aan doen om een functie te vinden bij een organisatie die helemaal bij jou past. Als je je inschrijft via deze link gaan we voor jou aan de slag!

Nu is het tijd om te kijken of we een match zien met de vacatures die we beschikbaar hebben. Gevonden? Dan nemen we contact met je op om de functie met je te bespreken. Ben je enthousiast? Tijd om je voor te stellen bij de opdrachtgever. Als zij ook potentie zien, wordt er een kennismakingsgesprek ingepland.
Nee, voor jou als werkzoekende zitten er geen kosten verbonden aan een intakegesprek.
Ook wanneer je via LaRock Werkt een baan vindt, zitten daar voor jou geen kosten aan verbonden.
Heb je via een andere weg een baan gevonden? Gefeliciteerd! We zijn vooral heel erg blij als je een baan hebt gevonden die helemaal bij jou past. Als je uiteindelijk via een andere weg een baan vindt, brengen wij geen kosten in rekening. Ook niet als wij al veel tijd in jouw zoektocht gestoken hebben.
Laten we voorop stellen: er zitten voor jou geen nadelen aan wanneer je via ons aan het werk staat. Sterker nog als je aan de slag gaat op basis van werving- en selectie treed je direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever. Wij stappen er na het tekenen van het contract tussenuit. Als jouw werkgever kiest voor detachering zal je eerst 1300 uur via een payroll organisatie werken waarna je in dienst treed bij jouw werkgever.
Een sollicitatiegesprek vraagt om een goede voorbereiding. We helpen jou daar natuurlijk graag een handje bij. Je leest in ons blog ‘sollicitatietips’ de belangrijkste tips. Succes! Mocht je nog vragen hebben die niet beantwoord worden, neem gerust contact met ons op.
Wat voor soort contract je krijgt is helemaal afhankelijk van de wens van de werkgever. Deze kiest voor werving- en selectie of detachering of bij uitzondering voor uitzenden.
Zeker niet! Je krijgt altijd hetzelfde salaris aangeboden als wanneer je zelf direct bij de een opdrachtgever solliciteert.