ONS WERVING- EN SELECTIEPROCES

Wij zijn een jonge en gedreven organisatie en werven kandidaten op MBO-, HBO-, en WO-niveau voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Van Financieel tot Techniek en van Sales tot Logistiek. Wij richten ons met name op permanente plaatsingen. Dit doen wij onder andere door het gehele werving- en selectieproces van u uit handen nemen. Onze arbeidsbemiddelaars hebben in totaal 15 jaar ervaring in het werven en selecteren van de ideale kandidaat. Door onze lange ervaring weten wij wat goed werkt en wat onze opdrachtgevers verwachten. 

Lees hier hoe dat proces er uit ziet.

 

Erwin van Ruiten van Ruiten Foodpack: “LaRock Werkt verdiept zich goed in de klant en weet vaak al snel kandidaten aan te bieden die niet alleen goed in het profiel passen, maar ook qua persoonlijkheid een goede match zijn. LaRock Werkt voelt voor ons niet als een standaard uitzendbureau, maar als verlengstuk van onze organisatie op het gebied van werving en selectie.”

GRATIS ADVIESGESPREK

LaRock Werkt denkt graag met u mee. Wij willen een verlengstuk zijn van uw organisatie op het gebied van uw personeelsbeleid.
Vraag daarom een gratis adviesgesprek aan, zodat we uw wensen kunnen bespreken en wij u onze werkwijze kunnen toelichten. 

Wij zijn er voor iedereen!

TIJDELIJK PERSONEEL NODIG?

Heeft u tijdelijk personeel nodig omdat er drukke tijden komen?
Heeft u tijdelijk iemand nodig met specfieke vaardigheden en ervaring? Of vindt u simpelweg flexibiliteit belangrijk? 

Wij kunnen u voorzien in de behoefte van flexibel personeel. Wij gaan op zoek naar de geschikte kandidaat en nemen het hele plannings- en verloningsproces uit handen.

Stuur ons uw vacature en we gaan direct aan de slag!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken.