Verbouwen, verhuizen en weer rocken!

Het kon echt niet langer. Er ontstond steeds vaker een stoelendans en na de komst van collega nummer 6 was het helemaal duidelijk: we zijn ons kantoor aan de Sotaweg ontgroeid. In de afgelopen jaren hebben we een groeispurt gemaakt. En toen waren drie bureaus en eenn spreekkamer opeens niet langer genoeg meer. De zoektocht naar een nieuw kantoor werd gestart. Op 1 september kregen we de sleutel van een grotere ruimte aan het Noordeinde ook in Roelofarendsveen. Er moest nog wel wat verbouwd worden maar toen was hij daar: een nieuw kantoor, ruim twee keer zo groot als het vorige en helemaal opgeknapt tot een fijne werkplek. En dat bevalt goed!

Van autogarage tot arbeidsbemiddelingsbureau

Wie uit de omgeving van Roelofarendsveen komt, weet dat er op Noordeinde 95 een autogarage gevestigd was. Niet echt het toneel voor een arbeidsbemiddelingsbureau zou je zeggen. Er moest dan ook een hoop gebeuren voordat we hier onze intrek konden nemen. Maar het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. Het is een fris en modern kantoor geworden met 6 werkplekken, twee spreekruimtes en een keuken met grote eettafel waar we iedere dag samen kunnen lunchen. Een maand lang is er door verschillende mensen keihard gewerkt. En zeg nu zelf: je herkent het toch niet meer terug?

Zoek de verschillen!

Bij een nieuw kantoor hoort een nieuwe inrichting. Om van de autogarage een sfeervol kantoor te maken, moest er een hoop gebeuren. De tapijttegels van RN Project brachten hier gelijk al een verschil in, warmte! De hele dag achter ons bureau zitten is voor geen probleem dankzij de heerlijke bureaustoelen van Rivo Ergnomics. Naast de werkplekken in de kantoortuin zijn er ook twee spreekkamers gecreëerd. Deze zijn gemaakt van zwart stalen systeemwanden van Brakel Wandsystemen. Die maken het geheel gelijk een stuk chiquer. De komende tijd zullen we het kantoor steeds meer aankleden, dat heeft nog wat tijd nodig, maar de plantenbakken brengen nu al wat kleur!

Feestelijk ontbijt

Op maandag 4 oktober werkten we voor het eerst vanaf het Noordeinde.  We begonnen de dag met een feestelijk ontbijt waarna we allemaal achter ons nieuwe bureau kropen. Een totaal nieuw kantoor maar in ons werk is er helemaal niets veranderd, we rocken vanaf hier gewoon door om weer mooie matches te maken tussen kandidaten en onze opdrachtgevers.

Benieuwd naar onze nieuwe plek?

Ben je in de buurt? Kom gerust binnen en neem een kijkje. De koffie staat altijd voor je klaar! ☕

*https://www.rnproject.nl/
*https://www.brakelwandsystemen.nl/
*https://rivo-ergonomics.com/

Feestelijk ontbijt!

Deel dit bericht met je netwerk

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief