Larock Werkt viert 5-jarig jubileum

Op 13 november bestonden we alweer 5 jaar. Een mooie mijlpaal die we uiteraard niet zomaar voorbij lieten gaan.

Allereerst hebben we ons jubileum (vroegtijdig vanwege het weer) gevierd met onze klanten. Op donderdag 29 september zijn we met elkaar op de boot gestapt om de Tulpenroute te varen door Roelofarendsveen. Onder het genot van een drankje werd er gezellig gekletst en konden we van het mooie weer genieten. Nadat we weer aan wal kwamen, hebben we het programma vervolgd met een feestelijke borrel. We kijken terug op een geslaagde middag en willen nogmaals alle klanten die erbij waren bedanken voor hun aanwezigheid.

Vervolgens hebben we de mijlpaal op donderdag 17 november nog eens het met team gevierd. Een dag vol avontuur. We begonnen met het beklimmen van een replica van de Monte Cervino, een van de hoogste bergen ter wereld. Na een klim van 12 meter was het tijd om met 40 kilometer per uur over het water te tokkelen. Wat was dat gaaf! Daarna stond de volgende activiteit al op ons te wachten: boogschieten. Na wat instructies en een warming up, gingen we lekker competitief aan de slag. Er werd goed geschoten en we kregen de smaak steeds meer te pakken.

Na alle inspanningen van de ochtend gingen we aan tafel voor een heerlijke lunch. Hier konden we even napraten én bijkomen want er stond nog een activiteit op het programma. Na de lunch stapten we in de auto naar een escape room. ‘The honeymoon hotel’ was de plek waaruit we moesten zien te ontsnappen. En wat denk je, is het ons gelukt? JA! Op het nippertje met nog 35 seconde op de klok, hebben we het gered. Teamwork!

Met een hapje en een drankje sloten we deze leuke en gezellige dag met elkaar af.

En nu op naar de 10 jaar LaRock Werkt!

Deel dit bericht met je netwerk

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief