COACHING

Wil jij jezelf écht goed leren kennen? Wil je weten hoe je meer energie kunt halen uit je werk? Benut je alle kwaliteiten die je bezit en wil je graag weten welke dat zijn? Wil je een andere richting op maar weet je nog niet goed welke?

Wij kunnen je laten inzien wie je bent en welke invloed dat heeft op de keuzes die je maakt. Dit doen we met behulp van de ACT®-meting. De ACT®-meting geeft je antwoord op vele persoonlijke vragen en helpt je om op basis van de nieuwe inzichten keuzes te maken. 

WAT IS DE ACT®-METING
De online ACT®-meting maakt gebruik van je onbewuste en is daarom een krachtig instrument. Het houdt je een spiegel voor en laat je ontdekken wie je écht bent en hoe je onbewuste patronen jouw dagelijks leven beperken en bepalen.

Het geeft inzicht in waar van nature je kracht ligt en de daarbij behorende competenties, welke competenties je (nog) niet ontwikkeld hebt en welke je vooral niet moet gaan ontwikkelen. Zo kun je ook zien in hoeverre je dichtbij je kracht zit in de functie die je op dit moment uitoefent. Vanuit de nieuwe inzichten over jezelf kun je richting geven aan je persoonlijke ontwikkeling. De meerwaarde van deze meting is ook dat je vanwege het onbewuste aspect niet verleid wordt om te manipuleren of jezelf anders voor te doen.

HOE HET WERKT
De meting vindt plaats door het uitzetten van een link via e-mail. De meting duurt ongeveer 12 minuten. De resultaten van de meting worden vervolgens in een persoonlijk gesprek (met videobellen of op locatie) met jou besproken. Aan de hand van de meting wordt een uitgebreid persoonlijk rapport opgemaakt.
Tot slot brengen we je concrete ontwikkelbehoefte in kaart en stemmen we een eventueel vervolggesprek af. Na twee weken tot een maand volgt optioneel een evaluatiegesprek waarin we onderzoeken wat de meting jou gebracht heeft.

HET RESULTAAT
Het zelfinzicht en de zelfreflectie die uit de meting voortkomt vergroot je bewustzijn en daarmee je beslisruimte. Dit geeft meer gevoel van eigen verantwoordelijkheid bij het maken van keuzes in je werk en in je privéleven.

ACT®-METING AANVRAGEN

Voor meer informatie en tarieven of voor het aanvragen van de ACT®-meting kun je gebruik maken van het contactformulier. 
Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Wij zijn er voor jou! Jij neemt de regie!