ACT® ASSESSMENT

U heeft als organisatie specifieke wensen waaraan geschikte kandidaten moeten voldoen. Met ACT® assessment maken wij op effectieve wijze de beste match tussen kandidaat en uw organisatie. ACT® matcht op alle competenties die een kandidaat volgens u moet bezitten en legt de perfecte relatie tussen gewenste competenties en de natuurlijke en aangeleerde competenties. U krijgt zo inzicht in de natuurlijke kwaliteiten, het lerend vermogen en de reactie van de kandidaat in stressvolle situaties

Bij instroom van nieuwe personeel en doorstroom van huidige medewerkers is ACT® Match dé mogelijkheid om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Ook om een voorselectie te verkrijgen uit een groot aantal kandidaten is ACT® Match zeer kosteneffectief.

Hoe het werkt
Met behulp van een korte vragenlijst kan het gewenste functieprofiel worden gecreëerd. U kent daarbij meer gewicht toe aan de competenties die voor u het meest belangrijk zijn.
De uitkomst van de ACT®- meting bij de kandidaat houden we naast het opgestelde functieprofiel van uw organisatie. Hieruit komt naar voren in hoeverre de kandidaat matcht met dit profiel.

Het resultaat
Het resultaat van ACT® assessment is een rapportage die inzicht geeft in de natuurlijke kwaliteiten, het lerend vermogen en de reactie van de kandidaat in stressvolle situaties.

‘No cure no pay’
Alle kosten zijn voor onze rekening. Wij brengen pas een fee in rekening als een door LaRock Werkt aangedragen kandidaat bij u in dienst treedt. De fee bedraagt een percentage van het totale brutojaarsalaris dat de kandidaat toekomt.

Hebben wij geen geschikte kandidaat voor u kunnen vinden? Wij brengen u dan niets in rekening.

Ook als u zelf het wervingsproces doet!

Doet u zelf het wervingsproces? Dit is een tijdrovende en mede daardoor een kostbare klus. Met ACT Match helpen wij u op effectieve wijze de beste match tussen kandidaat en organisatie te maken. De rest van het wervingsproces laten we dan weer gewoon aan u over. 

 

MEER INFORMATIE.

Nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen de beste kandidaat te selecteren met met behulp van de ACT® Match? 
LaRock Werkt adviseert u graag hoe u de ACT® Match optimaal kunt inzetten in uw organisatie.

Wij zijn er voor iedereen!