Hr-adviseur (32 tot 40 uur per week)

Gewenst aantal uren: 32 uur40 uur
Opleidingsniveau: Hbo
Salaris indicatie: €3000 - €4800 per maand
Locatie: Papendrecht

Functieomschrijving

In deze rol komt je te werken op de hr-afdeling van een ingenieursbureau dat wereldwijd actief is. Jouw rol is vervulbaar vanaf het kantoor in Papendrecht of Arnhem. Samen met jouw team verzorg je alle personele aangelegenheden en het beheer van personele gegevens voor de medewerkers van de 7 divisies die de organisatie rijk is. In totaal gaat het om zo’n 800 medewerkers die jij, in nauwe samenwerking met de rest van het hr-team en de afdelingsmanagers adviseert en voor wie jij het aanspreekpunt bent voor zaken als ziekteverzuim en arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast werk je aan jouw eigen projecten. Je wordt uitgedaagd om met jouw kennis de hr-processen en activiteiten te optimaliseren en de ontwikkelingen in jouw vakgebied te vertalen naar de organisatie. Binnen de organisatie krijg je te maken met complexe casuïstiek en arbeidsrechtelijke vraagstukken, maar daar draai jij je hand natuurlijk niet voor om. Zie jij deze uitdaging dus wel zitten, dan ben jij de hr-adviseur die wij zoeken!

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde hbo/wo-opleiding op HRM-gebied en minimaal 7 jaar relevante werkervaring;
  • Je maakt makkelijk contact met mensen en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je kunt jouw kennis van arbeidsrecht en andere HR-gerelateerde onderwerpen vertalen naar de praktijk, zowel zelfstandig als in teamverband;
  • Naast Microsoft Word en Excel, is kennis van specialistische software als AFAS, SharePoint en Navision een pré.

Wat kun je verwachten

Je gaat meteen in dienst bij de opdrachtgever en wordt daarmee onderdeel van een ambitieus, internationaal en groeiend bedrijf. Daarnaast kan je het volgende verwachten:

  • Een salaris tussen de €3000,- en €4800,- afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan;
  • 7% gratificatie;
  • Winstuitkering;
  • Flexibele werktijden;
  • Studiemogelijkheden;

Bedrijfsprofiel

De organisatie waar je komt te werken is een ingenieursbureau dat wereldwijd actief is. Ze werken onder meer aan projecten in de sectoren en disciplines Infra & Verkeer, Bouw & Installaties & Energie, Maritiem en Water. Het werk binnen deze organisatie is elke dag anders is. Het team bestaat uit mensen met een grote passie voor en plezier in het vak: en met deze instelling en kennis van techniek bereiken ze het uiterste voor hun klanten. De totale organisatie bestaat uit zo'n 800 medewerkers.

Solliciteer direct