RockSolid HR bemiddelt werkgever en werknemer in de HR-branche

Begin deze maand opende RockSolid HR (onderdeel van LaRock Werkt) haar deuren aan het Noordeinde 95 in Roelofarendsveen. Het bureau helpt werknemer en werkgever in de zoektocht naar een nieuwe baan of personeel in de HR-branche.

Voor velen in de gemeente Kaag en Braassem is arbeidsbemiddelingsbureau LaRock Werkt inmiddels een bekend begrip. RockSolid HR is een idee van Angela Hogenboom, Sinds 2018 werkzaam bij LaRock Werkt. Zij kreeg de afgelopen jaren steeds meer interesse in de HR. In de afgelopen maanden heeft zij haar idee tot uitwerking gebracht en sinds 2 oktober is RockSolid HR live gegaan.

“Met deze specialistische tak kunnen wij ieder bedrijf helpen met de bemiddeling als het gaat om HR gerelateerde functies. We hebben als doel om een groot professioneel netwerk op te bouwen. We kennen de markt, zijn continu in beweging en hebben dagelijks contact met potentieel beschikbare HR-professionals” Aldus Angela Hogenboom. RockSolid HR is onderdeel van LaRock Werkt, het team blijft nauw met elkaar samenwerken en treft elkaar regelmatig op het kantoor.

Heeft uw organisatie hulp nodig bij het invullen van HR vacatures?
Neem contact op met Angela.

www.rocksolidhr.nl

Deel dit bericht met je netwerk

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief