ACT® MATCH

U heeft als organisatie specifieke wensen waaraan geschikte kandidaten moeten voldoen. Met ACT® Match krijgt u inzicht in welke compententies en drijfveren een kandidaat of medewerker moet bezitten..

Bij instroom van nieuwe personeel en doorstroom van huidige medewerkers is ACT® Match dé mogelijkheid om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Ook om een voorselectie te verkrijgen uit een groot aantal kandidaten is ACT® Match zeer kosteneffectief.

Hoe het werkt
Met behulp van een korte vragenlijst kan het gewenste functieprofiel worden gecreëerd. U kent daarbij meer gewicht toe aan de competenties die voor u het meest belangrijk zijn.
De ACT®-meting die bij de kandidaat wordt uitgezet vormt de basis voor de ACT® Match. De resultaten van van ACT®-meting matcht het werkelijke profiel van een kandidaat met het opgestelde functieprofiel van de organisatie.

Het resultaat
Het resultaat van ACT® Match is een rapportage die inzicht geeft in de natuurlijke kwaliteiten, het lerend vermogen en de reactie van de kandidaat in stressvolle situaties.

Ook als u zelf het wervingsproces doet!

Doet u zelf het wervingsproces? Dit is een tijdrovende en mede daardoor een kostbare klus. Met ACT Match helpen wij u op effectieve wijze de beste match tussen kandidaat en organisatie te maken. De rest van het wervingsproces laten we dan weer gewoon aan u over. 

 

MEER INFORMATIE.

Nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen de beste kandidaat te selecteren met met behulp van de ACT® Match? 
LaRock Werkt adviseert u graag hoe u de ACT® Match optimaal kunt inzetten in uw organisatie.

Wij zijn er voor iedereen!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken.